proteiinipitoista

BareBar on luonnollinen välipalapatukka, joka valmistetaan herkullisista taateleista, ravitsevista hedelmistä, marjoista ja siemenistä.

BareBar sopii jokaisen terveellistä, laadukasta ja maukasta ruokaa arvostavan välipalaksi – aina taaperoikäisestä vaariin. BareBar on täydellinen valinta myös erityisruokavalioita noudattavalle, sillä se on laktoositon, gluteeniton ja lisäaineeton, eikä sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

BareBar-sarjasta löydät myös kaksi 60 grammaista, proteiinipitoista raakapatukkaa: Aprikoosi-mango-ananas ja Taateli-marja, jotka sisältävät 12 grammaa laadukkaita kasviperäisiä proteiineja. Ihanteellisessa suhteessa olevien hamppu-, herne- ja idätetyn tumman riisiproteiinin ansiosta BareBar on erinomainen proteiininlähde myös kasvisruokavalion noudattajalle. BareBarin biofermentoitu riisiproteiini on valmistettu ruskeasta kokojyväriisistä, joten siinä on jäljellä riisin kuori, riisilese. Tuloksena on erinomainen, tehokkaasti imeytyvä proteiini, jonka aminohappoprofiili on sama kuin kananmunassa, ja jonka ihmisen elimistö pystyy hyödyntämään täydellisesti. Etenkin herne- ja riisiproteiinit ovat lisäksi vatsaystävällisiä. BareBarin pähkinät, siemenet ja kasviöljyt sisältävät puolestaan hyviä pehmeitä rasvoja, jotka ovat elintärkeitä sekä energian tuotannossa että kasvussa ja kehityksessä.