ravitsevista_marjoista

Marjojen ja hedelmien hyvät ravintoarvot ja positiiviset terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosituhansia. Myös yhä useammat tieteelliset tutkimukset vahvistavat käsitystä siitä, että marjat ja hedelmät eivät ole vain suositeltava, vaan pikemminkin välttämätön osa terveellistä ruokavaliota.

Vaikka tiedämme jo paljon yleisimpien nauttimiemme marja- ja hedelmälajien positiivisista ominaisuuksista, on hyvä muistaa, että samankin lajin yksilöiden välillä voi olla suuria eroja. Niiden maku ja ravintosisältö voivat vaihdella hyvinkin paljon esimerkiksi kasvupaikan, kasvatusmenetelmien ja poiminnan jälkeisen käsittelyn vaikutuksesta. Kun marjat ja hedelmät kasvavat ihanteellisissa, puhtaissa olosuhteissa, ja sen jälkeen poimitaan huolellisesti ja käsitellään asianmukaisesti, saapuvat ne tarjolle juuri sellaisina upeina energian ja hyvän voinnin lähteinä, kuin luonto alunperin on tarkoittanut.

Me Leaderillä annamme ensin luonnon tehdä sen, minkä vain se osaa. Sen jälkeen me teemme oman osuutemme laadusta tinkimättä, luonnon työtä arvostaen. Tunnemme marjojen ja hedelmien ravintoarvot ja tiedämme niiden erityisominaisuudet. Tavoitteemme on luoda luonnon parhaista antimista terveellisiä, ravitsevia ja herkullisia tuotteita, joista löytyy jokaisen tarpeisiin ja makuun sopiva vaihtoehto.